MÀRQUETING DIGITAL

CAMPANYES ADWORDS, XARXES SOCIALS, SEO

MÀRQUETING DIGITAL a girona

Una estratègia de màrqueting digital s’ha tornat essencial avui dia. Posicionar la teva pàgina web als buscadors et portarà més visitants, aconseguint més visibilitat i, per tant, més probabilitats de contractació dels teus serveis o compra dels teus productes.

CAMPANYES ADWORS

Avui dia qui no existeix a Google no existeix. Nosaltres ens encarreguem de planificar una estratègia de publicitat personalitzada en funció dels objectius. Planifiquem les keywords en funció de les cerques i el preu per clic per tal de maximitzar els beneficis.

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Servei de Community Manager per gestionar les xarxes socials de la teva empresa. Creem un vincle amb la comunitat social i fem créixer la participació i interacció activa amb els vostres seguidors. A més, aprofitem les xarxes socials per generar backlinks de la pàgina web de la teva empresa per generar més tràfic a aquesta i millorar el posicionament orgànic.

AUDITORIES SEO

Et fem un anàlisi exhaustiu de la teva pàgina web per saber amb detall tot allò que afecta positivament i negativa al posicionament de la web. Analitzem tots els aspectes tant on-page com off-page.

MANTENIMENT SEO

La qualitat del contingut, la optimització i actualització freqüent, la usuabilitat, l’experiència d’usuari, el link builging i altres aspectes tant on-page com off-page són determinants per mantenir i/o millorar el posicionament orgànic.

marqueting digital adwords auditoria seo redes socials
marqueting digital xg innova

Potser t’interessen altres serveis…

Busques un ordinador nou?

VISITA LA NOSTRA BOTIGA ON-LINE!

Vols fer-te una pàgina web?

CREACIÓ I DISSENY WEB!

Vols netejar l’ordinador?

PORTA’L A PASSAR L’ITV!

Contacta amb XG Innova

Consulta’ns sense compromís!

14 + 7 =