La nostra Història

XG Innova és una empresa Gironina que ofereix tot tipus de serveis informàtics, tant per a particulars com per empreses i administracions públiques.
Des del seu naixement al 2010 l’empresa ha anat creixent gracies al boca-orella de la gent i apostant sempre per innovar en el marc de les noves tecnologies.
Xavier Grabulosa, que disposa d’una àmplia experiència en el sector informàtic, és el propietari i encarregat de dirigir l’equip d’XG Innova.

Telèfon de Contacte 972 91 20 32

Carrer de la Creu 6, Girona

Serveis Informàtics

Màxima confiança i rapidesa. Sempre disposaràs de diagnòstic gratuït i garantia de la reparació. Descobreix tots els nostres serveis.

Membres de l'equip

Tots els nostres tècnics disposen dels estudis pertinents per complir el seu objectiu de manera existosa.

Jordi Bosch

Tècnic informàtic
Tècnic informàtic amb més de 10 anys d'experiència. Realitza tot tipus de reparacions, domicilis, reinstal·lacions i manteniments d'empreses.

Josep Maria Mancebo

Gestor i Product manager
Gestor de XG Innova i product manager de PlantCare. Amb alts coneixements i estratègies de màrqueting gestiona la ruta de l'empresa i de l'aplicació PlantCare. Professor d'universitat en Màrqueting i més de 20 anys d'experiències en el sector.

Marc Pages

Dissenyador Gràfic
Dissenyador. Amb 15 anys d'experiència dissenya aplicacions i tota la marca.

Rachid Carroum

Community manager
Community manager i Publicitat Digital. Gestiona totes les xarxes socials, comunicats oficials, posicionament a Google, ... Economia i Publicitat.

Lien Muguercia

Programador Multiplataforma
Cap de programació App - PlantCare. Programadora multiplataforma, amb més de 10 anys d'experiència i dominant la programació en codi natiu de iOs, Android, BlackBerry i Windows Phone.

Xavier Grabulosa

Gerent - Programador - Tecnic
Fundador de XG Innova i ServiApps. Enginyer informàtic amb més de 10 anys d'experiència en el sector.