Apple Mac

Reparació d’Ordinadors Apple

Realitzem totes les reparacions de hardware i software que pugis necessitar, des d’ampliacions de hardware, memòria ram, disc dur, bateria... fins a reinstal·lacions de MAC OS, instal·lacions de programari bàsic, neteges de virus i optimitzacions dels sistemes.

Reparació d’Ordinadors Portàtils i de Sobretaula

Més de 10 anys d’experiència en reparacions d’ordinadors portàtils i de sobretaula. Gestionem problemes i incidències ràpidament, solucionant el 82% dels casos el mateix dia.

Neteja de Virus Informàtics

Servei de Neteja de virus d'Ordinador. Ens encarreguem de desinstal·lar el programari maliciós/basura del teu ordinador, eliminem tots els virus, actualitzem drivers i actualitzem el sistema operatiu.

Mateniment Informàtic per Empreses

Manteniment informàtic d'ordinadors, servidors i xarxes d'intranet d'empreses. Asistència Telefònica, Connexió Remota i Gestió Presencial d'incidències.
Rènting d'equips informàtics

Rènting d’equips informàtics

Oferim un sistema de rènting d’equips informàtics ideal per renovar els aparells de la teva empresa. Paga sempre la mateixa quota i tria el periòde de renovació que millor s’adapti al que necessites.

Recuperació de Dades

Servei de recuperació de dades de pen drive, discos avariats, arxius esborrats per error o arxius encriptats per un virus.

Campanyes de Publicitat de Google AdWords

Creació de campanyes de publicitat amb Google AdWords. Planificació de tota l’estratègia publicitària i configuració d'anuncis.

Auditoria SEO de Pàgines Web

El servei d’Auditoria SEO de Pàgines Web s’encarrega d’analitzar en profunditat tots els aspectes que influeixen en el posicionament del vostre web.

Gestió de Xarxes Socials

Servei de comunity mànager de xarxes socials per empreses. Creem un vincle amb la comunitat que rodeja el vostre negoci i la fem créixer.

MyCloud Campaigns, Encrypt i Backup

Solucions informàtiques per empreses. Eines d'email màrqueting, encriptació de missatges i còpies de seguretat (backups).

Serveis en Privacitat i Seguretat de la Informació

Oferim totes les eines que calen per garantitzar la seguretat de les dades i la privacitat de la informacio de la teva empresa.