Gestió de Xarxes Socials

Community Manager | Facebook | Instagram

Ens encarreguem d’oferir el servei de comunity mànager per les xarxes socials (Facebook i Instagram) de la vostra empresa. Creem un vincle amb la comunitat que rodeja el vostre negoci i la fem créixer mantenint una participació i interacció activa amb els vostres seguidors.

Creem el contingut de totes les publicacions i programem la seva publicació per tal que es mostrin en els moments òptims quan hi hagi un major nombre de seguidors connectats.

Treballem amb continguts en forma de vídeo, imatge, texts, enllaç… Dotem de personalitat pròpia a les comunicacions de la vostra empresa adaptan els missatges al valor i la imatge que es desitja transmetre.

Interactuem amb seguidors i seguidors potencials per tal d’individualitzar l’atenció i fer créixer la comunitat.

Revisem els resultats de les interaccions i les respostes de les publicacions per tal d’identificar preferències dels consumidors i oferir orientació i informació sobre els productes o serveis que generen un major interès.

Donem a conèixer la localització i informació de contacte de la vostè empresa per facilitar que els vostres clients truquin i/o visitin les vostres botigues.

També millorem el posicionament orgànic de la pàgina web de l’empresa, a través de backlinks que generin un major volum de tràfic.

Truca ara i fes la teva consulta!

Demana el teu pressupost sense cap tipus de compromís.

Carrer de la Rutlla 121, Girona 17003