MyCloud Campaigns, Encrypt i Backup

Email màrqueting | Encriptació de comunicacions | Còpies de seguretat

MyCloud Campaigns és una eina d’e-mail màrketing desenvolupada amb la més avançada tecnologia i dissenyada perquè l’usuari pugui enviar una campaña als seus clients en pocs minuts.

Caracterísitques clau: disseny flexible, configuració senzilla, contingut variat, enviament fàcil, estadístiques, xarxes socials, no spam.

MyCloud Encrypt és l’eina que facilita l’enviament i la recepció de fixers encriptats de la seva empresa amb un model de distribució flexible.

Caracerístiques clau: tamany d’arxius il·limitat, entrega token via mail o sms, quantitat il·limitada, encriptació del missatge i storage, móvil responsive, auto-gestió d’usuaris, personalització de l’entorn, visor de documents, informes, cerca i exportació, polítiques de retenció, auditoria i quadre control, marca d’aigua, API, prevenció de fugues d’informació.

MyCloud Backup és un sistema de còpies de seguertat totalment automatitzat, que externalitza les dades del client als nostres Data Center, xifrant-los i enviant-los a través de canals d’Internet Segurs i que els aporta la tranquilitat que necessiten.

Característiques clau: còpia de qualsevol tipus d’arxiu o base de dades, històric de fixers fins a 365 dies, encriptació d’última generació, protocols d’Internet segurs SSL, panell de control potent, estalvi en inversió i costos, data center de BT.

Truca ara i fes la teva consulta!

Demana el teu pressupost sense cap tipus de compromís.

Carrer de la Rutlla 121, Girona 17003