Auditoria SEO de Pàgines Web

Autoritat SEO | SEO Bàsic | Contingut | Usabilitat | Aspectes Tècnics | Xarxes Socials

El servei d’Auditoria SEO de Pàgines Web s’encarrega d’analitzem en profunditat tots els aspectes que influeixen en el posicionament del vostre web.

Autoritat SEO

Agrupa els factors externs que afecten al posicionament. Millorar els factors que determinen l’autoritat d’un domini comporta molt de temps i dedicació, i els resultats dels esforços de màrqueting no solen ser visibles fins passats uns mesos.

SEO Bàsic

Principals factors On-Page que influeixen en el posicionament d’una web. Aquests punts, tot i que requereixen certs coneixements tècnics pe ser optimitzats, són fàcils d’arreglar i poden millorar notablement el SEO a curt termini.

Contingut

Al llarg termini, el contingut d’una web és determinant en el tràfic que rep. No només importa la quantitat de contingut que té una web sinó que també són determinants altres factors com la freqüència amb la que s’actualitza, lo optimitzat que està i, sobretot, la qualitat del contingut.

Usabilitat

Rebre tràfic és important, però més encara ho és aconseguir que els visitants es quedin a la web més temps i generin conversions. Per això és fonamental que la velocitat i el rendiment de la web siguin òptims. També és important que la navegació sigui la més senzilla possible i donar una imatge de marca consistent en tota la web.

Aspectes Tècnics

Malgrat que el codi font no sigui visible per l’usuari, sí que té importància en el rendiment d’una web i els cercadors el tenen en compte a l’hora de calcular el rànquing.

Xarxes Socials

L’impacte de les xarxes socials és el millor indicatiu de la popularitat d’una web. Al llarg termini, crear una comunitat de seguidors és la millor estratègia pel creixement. Analitzem la popularitat de l’empresa a les xarxes socials.

El servei inclou també l’entrega i l’explicació dels resultats així com totes les accions de millora que es poden realitzar per millorar el posicionament del vostre web.

Truca ara i fes la teva consulta!

Demana el teu pressupost sense cap tipus de compromís.

Carrer de la Rutlla 121, Girona 17003