Campanyes de Publicitat amb Google AdWords

Publicitat | Google | AdWords

Cada dia milers de persones utilitzen Google per buscar produces i/o serveis. A XG Innova ens encarreguem de la creació de campanyes de publicitat a través de Google AdWords i també realitzem auditories de campanyes actives. Planifiquem tota l’estratègia publicitària i la configurem per tal d’aconseguir que els clients potencials que busquen productes i/o serveis, trobin ràpidament els de la vostra empresa a Google.

Campanyes Publicitàries

Definim l’objectiu empresarial que volem aconseguir per la nostra campanya de publicitat. En funció de l’objectiu, s’utilitzarà un tipus de configuració i d’anuncis o una altra.

Dins de la campanya publicitària, separem els diferents productes o serveis en grups d’anuncis propis. Creem cada grup i configurem les seves característiques.

Dins de cada grup d’anuncis configurem diversos models d’anuncis que es mostraran per un mateix producte o servei. Configurem cada anunci per complir un objectiu concret com pot ser aconseguir: trucades, vendes, visites…

Planifiquem les paraules claus ajustant el seu volum de cerques i el preu de cadascuna d’elles per tal de maximitzar els resultats esperats.

Després de definir l’estratègia de la campanya publicitària, ens encarreguem d’adaptar moltes altres configuracions per optimitzar els resultats com poden ser: les ubicacions geogràfiques, dispositius, estratègies de subhastes…

Tria el teu pressupost i comença a obtenir resultats des del primer moment. Només pagaràs quan els teus anuncis rebin un clic.

Truca ara i fes la teva consulta!

Demana el teu pressupost sense cap tipus de compromís.

Carrer de la Rutlla 121, Girona 17003