La nostre Història

XG Innova és una empresa de Girona que ofereix tot tipus de serveis informàtics, tant per a particulars com per empreses, realitzant serveis a domicili i oferint manteniments integrals a empreses. Des del seu naixement al 2010 l’empresa ha anat creixent gracies al boca-orella de la gent i treballant sempre per innovar amb les noves tecnologies.

Actualment, Xavier Grabulosa disposa de dos empreses de l’àmbit informàtic. XG Innova i ServiApps que juntament amb en Jordi Atienza i en Sergi Nadal gestionen aquesta empresa centrada en la programació de pàgines webs, botigues online i aplicacions mòbils, sempre intentant innovar en aquest sector.

Serveis de confiança

Oferim un tracte personalitzat en cada cas. El valor principal es la honestedat. Un client content és la nostra prioritat.

Manteniment per empreses

Oferim sistemes de manteniment i resolucions d’incidències remotes. Li mantenim els seus sistemes informàtics actualitzats i protegits.

Reparacions ràpides i eficients

Sabem la importancia de tenir sempre l’ordinador a punt. Per aixo la majoria de les nostres reparacions es solucionen en menys de 4 hores.

Innovació i tecnologia

La nostre empresa no disposa de magatzem, perquè sempre treballem amb els últims preus i les últimes generacions dels productes. Realitzem pressupostos i en 24-48h disposem del material acordat.
0

Clients Satisfets

0

Incidències Resoltes

0

Assistències remotes

0

Reparacions Apple

Els nostres especialistes

Tots els tecnics disposen dels estudis pertinents per complir el seu objectiu de forma existosa

Jordi Bosch

Tècnic informàtic
Tècnic informàtic amb més de 10 anys d'experiència. Realitza tot tipus de reparacions, domicilis, reinstal·lacions i manteniments d'empreses.

Josep Maria Mancebo

Gestor i Product manager
Gestor de XG Innova i product manager de PlantCare. Amb alts coneixements i estratègies de màrqueting gestiona la ruta de l'empresa i de l'aplicació PlantCare. Professor d'universitat en Màrqueting i més de 20 anys d'experiències en el sector.

Marc Pages

Dissenyador Gràfic
Dissenyador. Amb 15 anys d'experiència dissenya aplicacions i tota la marca.

Rachid Carroum

Community manager
Community manager. Gestiona totes les xarxes socials, comunicats oficials, estudis de mercat, ... Llicenciat en Administració i direcció d'empreses.

Lien Muguercia

Programador Multiplataforma
Cap de programació App - PlantCare. Programadora multiplataforma, amb més de 10 anys d'experiència i dominant la programació en codi natiu de iOs, Android, BlackBerry i Windows Phone.

Xavier Grabulosa

Gerent - Programador - Tecnic
Fundador de XG Innova i ServiApps. Enginyer informàtic amb més de 10 anys d'experiència en el sector.

Els nostres clients ens avalen